5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, ekseri her seviyede taraf değaksiyontiren bir kol açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve yurt yahut sıkışık alanlarda sahaın mahsuldar bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak dunda yan yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve maslahatlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Özellikle duyar ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel pozisyon simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sahih rahat oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç Yangın Kapısı seviyesini belirtir.

Report this wiki page